Sirály Kemping Velencei-tó

Sirály Kemping Velencei-tó partján Gárdony település vasútállomásánál található, korábban Sport Beach Campingként volt ismert. A strand főbejárattal szembe állva, jobb oldalon kell az utcán lesétálni a kemping recepcióhoz. Recepció 8:00-20:00 -ig van nyitva ezután 20:00-08:00-ig kapu ügyelet van, ilyenkor is el lehet foglalni a szállást. A kb. 150 méter hosszú partszakaszon elterülő Sirály Kemping közvetlen utat enged a Velencei-tó természetes élővilágához, nádszigeteihez, gyógyító hatású víztömegéhez. Ugyanakkor ez a csodálatos terület nem esik messze a nyaranta felpezsdülő agárdi és gárdonyi településközponttól sem. A kemping keleti oldalán lakókocsi parcellák, a középső harmadban sátorozó park található. A komplexum legkeletibb végében kaptak helyet a faházak és apartmanok, ott található a felújított vizesblokk is.

Velencei-tó = kempingezés és nyaralás élményekkel fűszerezve.

 Lakókocsi és Mobilház

Sirály Kemping Velencei-tó közkedvelt választás lehet a lakókocsi, lakóautó, valamint mobilház tulajdonosok számára. Többek között lehetőséget biztosítunk arra, hogy éves bérlet megváltása mellett, kitűzött helyed legyen kempingünk egyik árammal ellátott parcellájában.

A Sirály Kemping területén maximum 6 db mobilháznak és közel 40 lakóautónak biztosítunk helyet.

 

Sirály Kemping Velencei-tó

Kempingünk különlegessége a természetközeliségben és a nyugalomban rejlik. Velencei-tavi kempingünk Gárdony központi részén, mégis nyugodt környezetben helyezkedik el, így a város zaja nem törheti meg a pihenni vágyók nyugalmát. A partszakasz közelében nádszigetek, valamint nádasok találhatóak, amelyek gondtalanul bejárhatóak egy kenu, csónak, vagy SUP segítségével.

Sátorhelyeink, valamint parcelláink áramszolgáltatással együtt érhetőek el.

A Sirály Strand és Kemping területén belül számos vendéglátó egység és egy vizesblokk várnak rád.

 Sirály Kemping tűzrakóhely

 

 Sirály kempingben kijelölt helyen lehet tüzet rakni, bográcsozáshoz vagy szalonnasütéshez. 2 bogrács és egy szalonna tűzrakási hely van kialakítva a bejárati főút mellett. Kérjük kedves vendégeinket, hogy mikor tüzet raknak, vegyék figyelembe az időjárást szélirányt, hogy mások és saját maguk testi épségét, értékeit ne veszélyeztessék.

 

További infó: https://siralystrand.hu/tuzgyujtas-szakszeruen-a-szabadban/

 

Strand a kemping mellett

 

A Sirály Kemping közvetlen szomszédságában található a Sirály Strand, amely  kb. 350 méter hosszat hasít ki a tó partjából. A gyermekek részére lassan mélyülő, homokos parttal rendelkező rész áll rendelkezésre, a nagyobbak a számos sportos kikapcsolódás közül választhatnak.

 

A strandon Biztonsági Szolgálat és vízimentős vigyáz a biztonságos fürdőzés körülményeinek megőrzésére. A recepción értékmegőrzőt üzemeltetünk. A tó változóan mély vize – mely nem mellesleg bevizsgált gyógyító hatással is rendelkezik – úszásra kiválóan alkalmas.

Kemping Kocka Büfé

 

 A kemping hátsó részénél található a Kocka büfé ahol már reggeltől lehet reggelizni, frissen készült rántotta vagy bundáskenyér közül lehet választani. Napközben ebéd vagy este a naplementében egy vacsora elfogyasztása közben fedett teraszon tv-nézés. Rántott Hekk, hasábburgonya vagy hamburger, egytál étel óriási választékban kapható.

 

További infó: https://www.facebook.com/kockabufe/

 

Szabadidős programok

 

A Sirály Kemping természetközeliségének köszönhetően szabadidős programok sokasága vár itt rátok. Túrázva ellátogathattok a Pákozdi Ingókövekhez, a Pákozdi Katonai Emlékparkba, a Dinnyési Várpark és Skanzenbe, de körbebiciklizhetitek a Velencei-tavat, sőt a közelben lehetőségetek van kenut, valamint SUP-ot bérelni, amellyel bejárhatjátok a tavon úszó nádszigeteket is.

 

Ezen kívül a kulturális programok kedvelőinek tudjuk ajánlani Székesfehérvár belvárosát, amely fél óra alatt elérhető a Sirály Kempingtől busszal, vonattal és autóval egyaránt.

 További látnívalok : TOP 12 Velencei-tavi látnivaló