Faházak és Apartmanok Velencei-tó Sirály Kemping

Faházak  Apartmanok a Velencei-tó partján a Gárdonyi vasutálómás mellett. Kényelmes tiszta szálláshelyek, ahol mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget a Sirály Kempingben vagy a Sirály Strandon. Szálásokat  éjjel nappal ellehet foglalni, mivel 20-óra után éjjeliőr kapuügyelet van.. A szállások foglalását egyeztetni telefonon (+36 30 144 7488)  vagy e-mailen ( siralycamping@gvu.hu ) kérjük.

 Faházak Velencei-tó

Faházak a Velencei-tó Sirály Kemping keleti végében található 5 faház ketté osztva 10 lakrésszel és 20 férőhellyel rendelkezik. A faházak közvetlenül a Sirály Kemping vizesblokkja mellett van, ahol éjjel nappal meleg víz áll rendelkezésre. A faházak 2 személyes ággyal éjjeliszekrénnyel világitással, konnektorral felszereltek. Autóval közvetlen a ház mellet is meg lehet állni úgy, hogy a kemping forgalmat ne zavarja. A faházak közelében található a Kockabüfé, ahol akár reggeli, ebéd vagy vacsora is elfogyasztható.

A FAHÁZAKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/

 

Apartmanok Velencei-tó

 KEMPING APARTMANOK 

 Apartmanok Velencei-tó Sirály Kemping keleti végében a faházak szomszédságában található.  2 új apartmanépület, amelyek 4-4 fő elhelyezését teszik lehetővé egy időben. A szállás hőszigetelt, így a nagy nyári melegben is elviselhető kényelmet nyújt a kikapcsolódni vágyoknak. Az apartmanokon belül saját konyha, hűtőszekrény, zuhanyzó és WC tartozik. Autóval közvetlen a ház mellet is meg lehet állni úgy, hogy a kemping autós forgalma ne legyen zavarva.

 

APARTMANOKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/

 

 

  

 

 

 

STRAND APARTMANOK

 

Apartmanok Velencei-tó Gárdony településen Sirály Strand fő bejárati épülete felett található.  2 apartman, amely 4-4 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Az apartmanokban hűtő szekrény, saját zuhanyzó és WC található. A külső előtér, amely része fedett ott asztalok vannak, ahol kényelmesen leülve lehet étkezni.

 

APARTMANOKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

 

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/