Faházak és Apartmanok Velencei-tó Sirály Kemping

Faházak  Apartmanok a Velencei-tó partján a Gárdonyi vasútállomás mellett. Kényelmes tiszta szálláshelyek, ahol mindenki megtalálja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget a Sirály Kempingben vagy a Sirály Strandon. Szállásokat  éjjel nappal ellehet foglalni, mivel 20-óra után éjjeliőr kapuügyelet van.

Szállásfoglalás: tel.: +36 70 455 2090, e-mail: siralycamping@gvu.hu

 Faházak Velencei-tó

Faházak a Velencei-tó Sirály Kemping keleti végében találhatók. Az itt található 5 db faház ketté osztva 10 lakrésszel és 20 férőhellyel rendelkezik. A faházak közvetlenül a Sirály Kemping vizesblokkja mellett helyezkednek el, ahol éjjel nappal meleg víz áll rendelkezésre. A faházak 2 személyes ággyal éjjeliszekrénnyel világitással, konnektorral felszereltek. Vendégeink autóikkal közvetlenül a házak mellet is parkolhatnak. A faházak közelében található a Kockabüfé, ahol akár reggeli, ebéd vagy vacsora is elfogyasztható.

A FAHÁZAKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/

 

Apartmanok Velencei-tó

 KEMPING APARTMANOK 

 Apartmanok Velencei-tó Sirály Kemping keleti végében a faházak szomszédságában találhatók.  A 2 új apartmanépület, 4-4 fő elhelyezését teszi lehetővé egy időben. A szállás hőszigetelt, így a nagy nyári melegben is elviselhető kényelmet nyújt a kikapcsolódni vágyoknak. Az apartmanokon belül saját konyha, hűtőszekrény, zuhanyzó és WC található. Vendégeink autóikkal közvetlenül a házak mellet is parkolhatnak.

 

APARTMANOKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/

 

 

  

 

 

 

STRAND APARTMANOK

 

Apartmanok Velencei-tó Gárdony településen Sirály Strand fő bejárati épülete felett találhatók.  A 2 apartman, 4-4 fő kényelmes elhelyezését teszi lehetővé. Az apartmanokban hűtőszekrény, saját zuhanyzó és WC található.

 

APARTMANOKON belül TILOS A DOHÁNYZÁS!

 

Árakról tájékozodjon a https://siralystrand.hu/fahaz-apartman-arak/

 

hu_HUMagyar