Házirend

Sirály Strand – Gárdony

Sirály Strand nyitva tartása: június 1 és augusztus 31. között minden nap 08.00 órától 20.00 óráig. A nyitva tartási időben a fürdőzőkre vízimentő figyel.

A Sirály Strand pénztárai minden nap 08:00-19:30-ig tartanak nyitva. Pénztár zárás után belépésre nincs lehetőség!

A 6 éven aluli, illetve úszni nem tudó 14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kíséretében léphetnek a Strandfürdő területére.

3 éves kor felett a fürdőruha, vagy fürdőnadrág használata kötelező!

A fürdő szárazföldi és bójákkal határolt vízi területén törekednie kell olyan magatartásra, amivel a többi fürdővendéget nem zavarja, másoknak kellemetlenséget, megbotránkozást nem okoz.

Aki a Házirendben foglaltakat nem tartja be: attól az vízimentő, illetve a Strandfürdő vezetősége és dolgozói a további Strandszolgáltatást megtagadhatja, a Strandot el kell hagynia. Aki a házirendben foglaltakat megszegi, attól a későbbi Strandbelépés is megtagadható.

A bójákkal határolt vízi Strandterületet Vizimentő biztosítja. A terület – Strandvendég általi – nyílt víz felé történő elhagyása esetén a  Sirály Strand üzemeltetője a továbbiakban nem vállal felelősséget az esetlegesen bekövetkező balesetekért.

A vízimentő és a Strand dolgozóinak, vezetőinek útmutatásait minden fürdőzőnek be kell tartani.

A Strandfürdő területén lévő sportpályát, játszótéri eszközöket mindenki csak a saját felelősségére használhatja, az ebből eredő sérülésekért felelősséget nem vállalunk.

Hulladékot, szemetet a kijelölt hulladékgyűjtő edényekbe kérjük elhelyezni.

A fürdőben a WC-k, zuhanyozók, mosdók használata díjtalan. Ezek tisztaságára kérjük ügyeljenek!

Az elsősegélynyújtás a kijelölt helyen díjtalanul történik.

A személyes tárgyak biztonságáért felelősséget nem vállalunk, megóvásáról a vendégnek kell gondoskodni.

Fürdővendégek, zárási időn túl a Strand területén nem tartózkodhatnak!

 A talált tárgyakat minden esetben a jegypénztárnál le kell adni: ahol azt jogos tulajdonosa a tárgy egyértelmű beazonosítása után személyi igazolványának felmutatásával, az átadás-átvétel regisztrálása után átveheti.

 A Strand területére történő belépéssel a fürdővendég egyidejűleg elfogadja, hogy amennyiben olyan képi, vagy videós felvétel készül, amelyen ő is látható, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem az üzemeltetőkkel, sem a felvétel készítőivel, sem annak jogos használóival szemben. Minden vendég, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető.

 Aki a Strandfürdő berendezéseit szándékosan megrongálja, vagy eltulajdonítja, az a kár megtérítésére kötelezhető, ellene szabálysértési eljárás indítható és a Strandfürdő területéről kitiltható.

 A Strand területén a dohányzás tilos, kivéve a kijelölt helyeken!

 A Sirály Strand területét minden strandvendégnek kötelessége 20:10 -ig  elhagyni!

 20.00 óra és 08.00 óra között a vízimentő szolgálat megszűnik, ezen idősávban a tóban fürdők biztonságáért felelősséget a Sirály Strand vezetősége nem tud vállalni.

TILOS!

  • a Strand területére kutyát és más állatot behozni,
  • a tóban tisztálkodó szereket használni, ételt és italt fogyasztani,
  • a vízbe ugrálni, egymást bedobálni
  • a vízbe helyezett lejárókon, lépcsőin ülni és feküdni,
  • horgászni

 

A  strandszolgáltatás díjának megfizetésével vendégeink elfogadják a fenti Házirendben foglaltakat.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Gárdonyi Városüzemeltetési Kft

hu_HUMagyar