Velencei-tó szabadidős programok

 

1. Biciklizés a Velencei-tó körül

Ha szereted az aktív programokat, akkor pattanj nyeregbe és tekerd körbe a Velencei-tavat! Ami külön jó hír, hogy a tó körül végig kijelölt úton bringázhatsz! Kényelmes tempóban akár négy óra alatt körbe tudsz érni, és még egy frissítő vagy épp egy fagyi is belefér! Ráadásul nem kell hozzá különösebb edzettség sem, hiszen végig sík terepen lehet tekerni.

 Gesztenye Biciklikölcsönző

Teker Bringa – Vadkacsa Kerékpáros Pihenő

Rent a Cruiser Bike

 

2. SUP (Stand up puddle surf)

Szerelem első látásra… A Stand Up Paddle (röviden SUP) nevű vízi sport a legújabb őrület, amit kipróbálhatsz a Velencei-tónál. Garantáltan átmozgatja minden izmodat, és nem mellesleg kiváló rekreációs sport is. Tudsz lazán, a part mellett bámészkodva evezgetni vagy mindent bele adva nádast megkerülni. Tökéletes választás bármely másik sportág kiegészítéseként, de önállóan is.

Surf Core Szörfbázis

Velence TUTU sport

 

 

4. Sétahajózás, kenutúrák a Velencei-tavon

A Velencei-tó változatos vizitúra helyszínt kínál, köszönhetően a nagy és nyílt vízfelületeknek, a rengeteg nádasnak, szigeteknek, rejtekutaknak, valamint a belső, elzárt tórészeknek. Ezt a hétköznapi látogatók, strandolók elől rejtett világot fedezhetjük fel egy sétahajózás, vagy egy izgalmas vezetett kenutúra alkalmával! 

Expedíció Velencei-tó kenutúrák

Velencei-tavi Hajózás

 

hu_HUMagyar